earth people
Born To Die.
Why so serious?

Life is to hard, but I've try to move on :')

Twitter; @adriannabalqis Facebook; Adrianna Azam Instagram; adriannabalqis Ask fm; adryannablqis Keek; adriannabalqis Soundcloud; adriannabalqis


Theme ©





Kontest Blog Tercantik
Friday, January 21, 2011 | 105 comments
Hyy . nana nak buat kontest , kontest yang bernama Kontest Blog Tercantik .
Kalau nak masuk kena la ikut syarat syaratnya yaw ! : )

Syarat - syaratnya :

1. Kena ade blog . Takde blog tak bole masuk la .

2 .Kena ade blog yang cantik dan bagi nana jatuh cinta pada blog korang !.

3 .Jangan nak main tipu plak yer !.

4 . Warganegara Malaysia .

5 . Kena like page blog ni di FaceBook .

6 . Kena follow blog ini (nak tahu ape info terkini) .

7 . Buat post dengan tajuk Kontest Blog Tercantik n letak gamba kat atas tu skali dengan post .

8 . Tag 4 blogger yang lain .

9 . Terbuka pada lelaki dan pompuan .

10 . Kalau dah siap buat post tu , comment kat sini n bagi link post yang korang da buat pasal Kontest Blog Tercantik ni !.

11 . Hadiah ? Mane bole bagitahu ! Tunggu ..

Apa2 pertanyaan ? Sila ke shoutmix ye . Tq .

NEWER
PAST



Follow Me Profile Stuff Sites Posts