earth people
Born To Die.
Why so serious?

Life is to hard, but I've try to move on :')

Twitter; @adriannabalqis Facebook; Adrianna Azam Instagram; adriannabalqis Ask fm; adryannablqis Keek; adriannabalqis Soundcloud; adriannabalqis


Theme ©





Giveaway By Adrianna Balqis
Monday, August 1, 2011 | 50 comments
Haihai awak semua . Saya nakbuat my first GA ! Hihi . Kak biyha setuju nak sponser doodle untuk saya ;D Doodle dia cantik oo. Ok , jom tengok syarat dia !
Ni banner GA tu ;)
Syarat-Syarat :
  •   Follow blog saya ini ( tiada paksaan )
  •   Buat satu entry bertajuk 'Giveaway By Adrianna Balqis' letak banner GA dekat entry tu
  •  Tinggalkan link entry yang anda buat tu dekat ruangan komen entry ni okay? 
  •   Like fanpage blog di sini (wajib)
  •  Tag 2 orang kawan anda (pastikan dia tahu yg anda tag dia)

 Hadiah-hadiah :

1.Doodle Kak Biyha + Full Edit Blog + Cursor 
2.Doodle Kak Biyha + Header + Cursor 
3.Header + Footer comel lote 



Meh join ramai ramai ! ;) Korang tengok blog Kak biyha ? Click sini . Header dia ada doodle kan ? Doodle tu dia lukis sendiri tau ! Cantik kan ? Hihi <3


Kbye ! Semoga Berjaya ;]

NEWER
PAST



Follow Me Profile Stuff Sites Posts